Gemeente
Amsterdam

De Stem van Nieuw-West

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Fietsconcept CycleCity Blitz bij Poort van Toorop

Door Frans Bootsman
9 augustus 2019

De Poort van Toorop staat rondom vol met fietsen: laten we het plein overzichtelijk maken voor iedereen met het fietsconcept CycleCityBlitz!

Dit idee is vanuit de bewoners naar boven gekomen, aangezien zij zich al langere tijd irriteren aan het aantal fietsen die tegen het gebouw geparkeerd staan. Het gebied wordt niet alleen door bewoners genuttigd, maar ook door reizigers richting het OLVG en de ROC. Het probleem is dat veel van deze mensen hun fiets nergens kwijt kunnen, en ze daarom maar vastzetten als verkeerspalen, stoplichten en bomen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en schaadt de leefbaarheid van het gebied. Op dit belangrijke kruispunt willen we een rol van innovatie aanjagen, nu kom je van de snelweg en het eerste was men ziet is een chaotische plek voor verkeer. Daarom willen we vooruit blijven denken over oplossingen en een vernieuwde plek op het parkeren van fietsen te implementeren waar iedereen gebruik van kan maken!

Locatie

“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan in!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Jelma Groen | 10 augustus 2019 09:36

Ik ben helemaal voor om orde in de chaos te scheppen, maar is het niet mogelijk om gewoon meer nietjes te plaatsen?

Reageren
Frans Bootsman | 15 augustus 2019 13:26

Hi Jelma, deze speciale standpalen zijn efficienter in het bieden van ruimte voor fietsen dan de normale nietjes en nemen ook minder ruimte in beslag. Daarom hebben wij hiervoor gekozen.

Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Nog geen argumenten tegen.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.