Gemeente
Amsterdam

De Stem van Nieuw-West

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Kiosk West 2 op de Doctor H. Colijnstraat 66

Door Ilker Delener
23 juli 2019
De Stem van Nieuw-West   |   26 juli 2019 18:13

Beste Ilker Delener;
Hartelijk dank voor het indienen en plaatsen van dit nieuwe plan.
Tegelijkertijd gefeliciteerd met het behalen van meer dan 100 likes en dat nog binnen twee dagen! 
Zoals u weet de Stadsdeelcommissie is nog in reces! Wij nemen z.s.m. contact met u op en zouden u graag uitnodigen om uw idee te presenteren tijdens een van onze vergaderingen van september!
Met vriendelijke groet,

Namens de moderatoren
Mustapha Daher

Een bewezen succes in het Eendrachtspark Kiosk West wilt zich uitbreiden met een 2e locatie op de Docter H. Colijnstraat 66

Vorig jaar heb ik een 10 jaar leegstaand pand in het Eendrachtspark een nieuw leven ingeblazen, genaamd Kiosk West. Het was al meteen een succes! De kinderen en de buurtbewoners zijn blij met onze aanwezigheid. 

Dit succes wil ik uitbreiden op de locatie op de Dochter H. Colijnstraat 66. Ik heb al inmiddels bewezen dat wij succesvol kunnen zijn en dat de kinderen en buurtbewoners blij zijn met onze komst in een ander park in de buurt. Deze ruimte op de Dochter H. Colijnstraat is tot nu toe nooit actief gebruikt. Ik wil deze ruimte ook een nieuw leven inblazen. Ik wil hetzelfde concept uitbreiden op deze locatie. Een voordeel is dat deze ruimte een gesloten ruimte heeft welke wij ook bij slecht weer kunnen gebruiken voor diverse culturele activiteiten met horeca. 

Via diverse kanalen heb ik te horen gekregen dat deze ruimte al aan Stichting Dock is toegezegd terwijl ik in mei 2018 al bij vastgoed mijn interesse kenbaar heb gemaakt.
Stichting Dock bezit momenteel al 4 locaties in Amsterdam Nieuw West en is een nationaal partij, ze hebben meer dan voldoende ruimte voor al hun activiteiten (misschien wel meer dan 100 door heel Nederland). We willen dan ook dat de gemeente ons als lokale partij met bewezen succes (uit de buurt) deze locatie toekent.

Ik ben ook benieuwd of er al een subsidie pot klaar stond voor Stichting Dock voor het gebruik van deze ruimte of diverse andere afspraken, als dat zo is zouden wij hier ook gebruik van willen maken. Locatie

“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan in!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Nog geen argumenten voor.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Nog geen argumenten tegen.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.