Gemeente
Amsterdam

De Stem van Nieuw-West

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

De Meram kwestie

Door Tuncer Gungordu
23 november 2017
De Stem van Nieuw-West   |   7 maart 2018 12:23

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor het indienen van je plan. Het is helaas is niet gelukt om in de 90 campagne-dagen boven de 100 stemmen uit te komen. Een plan dat meer dan 100 stemmen heeft, wordt op de eerstvolgende peildatum bekeken en geagendeerd voor een vergadering van het Algemeen Bestuur van Nieuw-West.

Je plan blijft wel beschikbaar op de site van Stem van Nieuw-West. Daarnaast ben je altijd welkom om in het Algemeen Bestuur over je plannen en ideeën te praten via de reguliere inspraak. Je kan je hiervoor opgeven via deze link : https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/bestuurscommissies/bestuurscommissie-nw/kopie/praat-denk-doe-mee!/
 
(Deze link kan ook: https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/bestuurscommissies/bestuurscommissie-nw/)


Met vriendelijke groet,
 
Stem van Nieuw-West

Het terras van meram moet weg, zowel jong en oud heeft hier last van. Het is te druk.

Op het plein 40 - 45 zijn de laatste jaren veel horeca tenten bijgekomen tot grote vreugde van de buurt. Jammer genoeg begint het uit de hand te lopen. Wel 5 gelijksoortige tenten zijn in 2 jaar gebouwd, 6 als je de hfc vam burg. de vlugtlaan meetelt. Met name Meram( en Meram Burger), HFC, Şerifoğlu, en Bey Men. De hele straat dat voorheen een rustige straat was waar men makkelijk in gesprek trad met elkaar is nu zo druk dat lopen tussen het terras van Meram en het restaurant zelf een ware beproeving ia voor sommigen. Zowel jong en oud heeft hier last van. Meram is een verschrikkelijke eettent dat de buurt vervuild, ratten in overvloed door weggooid eten en naast dat ze ook nog eens de hele straat onbegaanbaar maken met hun terrasstoelen en tafels verpest het daarmee de woongenot van de lokale bevolking. Weg met Meram! (of tenminste hun terras)

Locatie

“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan in!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Asim khan | 23 november 2017 12:47

Ik ben voor de verdwijnen van het terras . Sinds hun komst is parkeren in het gebied onmogelijk gemaakt . En deze tent trekt ook heel veel criminaliteit en overlast met zich mee. Rond om de wijken daar achter woord ook dagelijkse in groepen lachgas patronen gebruikt . En ook worden criminelen afspraakjes gehouden en ruzies op gelost. Naast het feit dat de terras het hele gebied op neemt en vol op buiten shisha gerookt woord. In deze turbulente tijd vrees ik voor criminelen afhandelingen.

Reageren
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Orhan Kurucu | 18 december 2017 01:17

Turkse ondernemers in het algemeen hebben Plein 40-45 nieuwe leven in geblazen. Het is bruisend en druk waardoor mensen uit nieuw-west minder het stadcentrum (leidseplein of rembrandsplein) bezoeken. Nog belangrijker is dat deze ontwikkeling werkgelegenheid heeft gestimulieert.
Overlast kan door volwassenheid van de omwonenden en bezoekers opgelost worden.
Criminaliteit is ook in straten waar te donker en weinigmensen komen aanwezig.
Laat Nieuw-West leven!

Reageren
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.