Gemeente
Amsterdam

De Stem van Nieuw-West

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Fietsbrug of tunnel tussen Nieuw-West en Station Sloterdijk

Door FJ Postma
12 december 2018

Maak Station Sloterdijk beter bereikbaar, en moedig het gebruik van fiets en OV aan. Bouw een snellere en veiligere verbinding voor de fiets

De Haarlemmer weg, een belangrijke toevoerweg voor Amsterdam, kruist met de fiets- en voetgangersverbinding tussen Nieuw-West en Station Sloterdijk. S'ochtends staan er of veel auto's stil, of veel fietsers. Mensen die de trein willen halen fietsen hier vaak door rood, waardoor er een gevaarlijke situatie ontstaat. 

Laat beide stromen niet onnodig stilstaan. 

Bouw een tunnel/brug voor de fietsers en voetgangers onder/over de N200 om een betere verbinding te creëeren, het station beter bereikbaar te maken, het gebruik van fiets en OV te stimuleren, de veiligheid te vergroten, en om het milieu te besparen. 

Locatie

“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan in!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Nog geen argumenten voor.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Willem Postma | 1 februari 2019 14:06

Dit heeft mijn inziens geen prioriteit. Verkeer word geregeld via stoplichten. Dure ondergrondse tunnel of brug is te kostbaar. Er zijn 4 oversteekplaatsen in onze wijken. Waarom deze dan, en wat is gebruik na spitsuur? Symphatie voor werk, maar snelheid handhaving of vermindering snelheid zou beter zijn.

Reageren
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.