Gemeente
Amsterdam

De Stem van Nieuw-West

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Hondenspeeltuin

Door MJ fleminks
5 december 2017
De Stem van Nieuw-West   |   11 maart 2018 22:09

Geachte heer Fleminks,

Het stadsdeel werkt momenteel aan een vernieuwing van de hondenuitren- en hondenverbodsgebieden. Voor dit project is geen budget vrijgemaakt om extra speelplaatsen te realiseren. Wel kunnen we bij het aanwijzen van de uitrengebieden rekening houden met de wens van bewoners om er een hondenspeelplaats van te maken. Daarom nodigen wij u dan ook graag uit voor een gesprek om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen met Joris Zevenbergen, 06 5330 4137 en joris.zevenbergen@amsterdam.nl


Met vriendelijke groet,

Moderator Stem van Nieuw-West

een afgezet gebied,waar de honden veilig kunnen rennen,zonder een riem,even lekker kunnen ravotten,niemand die er last van heeft,

Speeltuinen gezien in Amerika(Dogparks genoemd) in Almere Haven ook gezien,heel goed voor e honden zij kunnen hun energie er kwijt door even heerlijk los te kunnen rennen zonder last van brommers,fietsers en gillende kinderen.Honden die altijd alleen maar aangelijnd moeten worden uitgelaten kunnen hun energie hierdoor niet kwijt.  ddmv afgezet stuk grond waar ze lekkerkunnen rennen raak je ook veel agressiviteitkwijt.Natuurlijk moeten er wel regels gesteld worden,zoals het opruimen van de poep,hek sluiten,en als je natuurlijk weet dat je hond niet met anderen honden kan omgaan,dan ga je niet de ruimte in maar wacht je tot het leeg is.Zou het niet geweldig zijn als de honden in de wijk veiligkunnen spelen???
Ikheb dit idee al in april aangegevenop de site van West,omdat Nieuw West toen nog geen site had,had daarbij veel handtekeningen binnen gehaald,maar die nemen jullie natuurlijk niet over???

Locatie

“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan in!

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
I. van Lier | 6 december 2017 00:35

Hij staat er al tussen hoor: https://stemvannieuwwest.amsterdam.nl/plan/4

Reageren
Y Kuster | 7 februari 2018 16:00

Eigenlijk had ik het zelfde plan in gediend , ben zeker voor om in de buurt lekker omheind veld te kunnen rennen

Reageren
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.

Argumenten tegen

Nog minimaal 0 tekens
Je hebt nog 0 tekens over.
Nog geen argumenten tegen.
Nog minimaal 140 tekens.
360 tekens resterend.