Gemeente
Amsterdam

De Stem van Nieuw-West

Grote opknapbeurt Eendrachtspark

13 september 2018

In het kort

Het dagelijks bestuur heeft het Definitief Ontwerp Opknapbeurt Eendrachtspark vastgesteld. Dit plan is voortgekomen uit een voorstel dat in januari 2018 door bewoners is ingediend via de website De Stem van Nieuw-West.


Buurtfeest Eendrachtspark op 29 september Om te vieren dat het Eendrachtspark wordt opgeknapt, organiseren we een buurtfeest op zaterdag 29 september van 13.00 tot 16.00 uur. Naast tal van kinderactiviteiten, hapjes en drankjes, live-muziek en een verhalenverteller, presenteren we het nieuwe ontwerp voor het park. Laat via Facebook alvast weten dat u erbij bent op de 29e.

U bent van harte welkom.
In samenwerking met de bewoners heeft het stadsdeel plannen gemaakt om het Eendrachtpark te vernieuwen en te verbeteren. Centrale gedachte bij de plannen is “Hoe houden we het Eendrachtspark samen schoon, heel en leefbaar?” Nog niet alle wensen kunnen nu al worden uitgevoerd, maar in overleg met de buurt worden er dit jaar al concrete plannen uitgevoerd. Dit zijn: de ‘speelkrul’ en schommel, barbecuetegels en afvalbakken, er komt een hardloop ronde, toegangen voor auto’s worden dicht gemaakt en er wordt extra onderhoud gepleegd aan het groen.

Voor de aanpassingen aan het sportveld en het renoveren van de paden zoekt het stadsdeel nog naar financiële middelen.
“Heb jij een goed voorstel?” Stuur je plan in!